[et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Viikonloppuna osallistuimme mielenkiintoiselle Ilkka Hormilan luennolle. Luento käsitteli koiran hajutyöskentelyä. Olimme lähteneet luennolle innostunein odotuksin, ja saimmekin harjoitteluumme mielenkiintoisia uusia näkemyksiä ja treenivinkkejä.

Luento järjestettiin Jyväskylän Yliopiston Agoralla Martti Ahtisaari-salissa, joka oli loppuun myyty. Yhteensä lähes 300 innokasta koiraharrastajaa oli paikalla kuuntelemassa kokeneen kouluttajan luentoa. Keski-Suomen pelastuskoirista paikalla oli melkein 20 jäsentä.

Sunnuntaina saimme vieraaksemme rakennusetsintä harjoituksiin Karhunseudun Etsintäkoiria. Innokkaita satakuntalaisia oli paikalla kuuden koirakon verran. Saimme nähdä työskentelymallia satakuntalaisittain. Vaihdoimme innokkaasti ajatuksia puolin ja toisin. Myös Satakuntalaiset saivat kertomansa mukaan ainutlaatuisen  kokemuksen rakennusetsinnästä, tervetuloa myös uudelleen vierailemaan Keski-Suomessa.  

Kiitos KarSeE mukavista harjoituksista ja onnistuneesta yhteistyöstä! http://karhuseudunetsintakoirat.blogspot.fi/

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Yhteistyökumppanit

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image src=”http://www.kspelastuskoirat.net/wp-content/uploads/2017/05/logo.png” show_in_lightbox=”off” url=”www.tracker.fi” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” animation=”left” animation_style=”slide” animation_duration=”500ms” animation_intensity_slide=”10%” animation_direction=”left” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image src=”http://www.kspelastuskoirat.net/wp-content/uploads/2017/05/CU_logo_rgb.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” animation_style=”slide” animation_duration=”500ms” animation_intensity_slide=”10%” animation_direction=”left” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]